iPhone reparatie Amsterdam

FixjeiPhone buitenkant

iPhone reparatie in Amsterdam laten uitvoeren bij FixjeiPhone? Woon je in Amsterdam en wil je snel je iPhone laten repareren of misschien wel zelf repareren? Bij FixjeiPhone kan je direct terecht voor het vakkundig laten repareren van je iPhone. Voor mensen uit de omgeving Amsterdam hebben wij de snelle service voor het opsturen van je iPhone.

We repareren je iPhone dan met onderdelen van de hoogste kwaliteit (zelfde kwaliteit als originele onderdelen). Op onze website vind je meer dan 20.000 positieve beoordelen zodat je zeker weet dat je goed zit. Wij repareren je iPhone zo snel mogelijk zodat je weer bereikbaar bent!

Elke reparatie aan je iPhone wordt uitgevoerd door een van onze ervaren reparateurs.

Afspraak maken? Bel: 085 047 1 633

iPhone reparatie Amsterdam:

Vakkundig je iPhone laten fixen in Amsterdam? We gebruiken altijd onderdelen van de meest hoge kwaliteit. Je kunt hieronder alle tarieven bekijken voor bijvoorbeeld je iPhone scherm reparatie of het vervangen van je batterij voor jouw iPhone.

Daarom laten repareren bij FixjeiPhone (omgeving Amsterdam)

Ruim 20.000 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9!

Hoogste kwaliteit iPhone en iPad onderdelen voor je iPhone reparatie

Professionele reparateurs voor het uitvoeren van de reparaties

Uitstekende service: altijd bereikbaar om al je vragen te beantwoorden

No cure, no pay wanneer je iPad of iPhone niet gerepareerd kan worden, betaal je niets*

Snelle reparatie service zodat je snel je iPhone of iPad terughebt

Warme koffie tijdens het meekijken van je reparatie

Contact gegevens FixjeiPhone

E-mail: info@fixjeiphone.nl (antwoord binnen 1 werkdag)
Afspraak maken voor reparatie: 085 047 1 633

FixjeiPhone zit in Almelo maar via de opstuur service snel te bereiken! Daarnaast is het ook mogelijk om zelf je iPhone te repareren zodat je weer snel bereikbaar bent.

iPhone laten repareren bij FixjeiPhone (Amsterdam)

Davey met open iPhone

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je Amsterdam woont en je iPhone defect gaat. De meeste iPhone gebruikers willen dan ook zo snel mogelijk de reparatie uitgevoerd hebben zodat zij weer bereikbaar zijn.

Een groot voordeel voor het laten repareren van je iPhone is dat de prijzen erg laag zijn. Daarnaast voeren wij de reparaties zorgvuldig en snel uit en controleren we na elke iPhone reparatie de iPhone (op de werking).

Meest voorkomende Apple iPhone reparaties in Amsterdam

Elke Amsterdammer vraagt zich natuurlijk af of het defect aan de iPhone onder de meest voorkomende gebreken van Amsterdam valt. Net als andere steden zoals Zwolle, Enschede en Almelo komen ook de meest voorkomende iPhone defecten voor in Amsterdam. Dit zijn de meest populaire iPhone reparaties in de omgeving Amsterdam:

  • iPhone scherm en LCD reparatie (glas gebarsten of het LCD functioneert helemaal niet meer)
  • iPhone batterij / accu reparatie (snel leeglopen van de batterij, niet meer willen opstarten of een relatief langzame iPhone)
  • iPhone waterschade (waterschade dient zo snel mogelijk gerepareerd te worden. Neem contact op voor meer informatie via onze chat).
  • iPhone moederbord reparaties Amsterdam (in de omgeving Amsterdam zijn moederbord reparaties erg populair. Deze kunnen via de opstuur service worden aangemeld zodat een de specialisten deze kan uitvoeren).
  • Kleine onderdelen aan de iPhone (zoals voorcamera – achter camera – volume kabel – aan uit knop en natuurlijk de home button).

Bij FixjeiPhone kan je langskomen (Almelo) of kan je de iPhone opstuur via de snelle opstuur service. Inmiddels hebben wij 6 jaar ervaring en een grote voorraad waardoor we snel kunnen repareren. Repareren we je iPhone niet? Dan betaal je vanzelfsprekend helemaal niets voor de reparatie!

Plan je Apple iPhone reparatie Amsterdam in bij FixjeiPhone

Voor elke Apple reparatie in Amsterdam adviseren we om voor een goed bedrijf te kiezen. Controleer altijd het aantal maanden garantie op bijvoorbeeld een iPhone scherm of batterij reparatie. Dit geeft een goed beeld van de kwaliteit van het bedrijf.

Beoordelingen laten je zien wat de klanten echt vinden van een bedrijf. Fixjeiphone heeft inmiddels ruim 20.000 beoordelingen met een gemiddeld van een 9 als cijfer. De meeste iPhone reparaties kunnen wij binnen 30 minuten uitvoeren zodat je niet lang wacht. Wanneer je langskomt is de Apple reparatie klaar terwijl je wacht.

Alleen iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit!

Tijdens het fixen van je iPhone maken we alleen gebruik van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat de iPhone weer gemaakt wordt met onderdelen die geschikt zijn van de hoogste kwaliteit. Je kunt zorgeloos van je iPhone genieten met de 6 maanden garantie op het uitvoeren van elke reparatie aan je iPhone.

Refurbished iPhone in Amsterdam kopen?

Heel soms komt het voor dat wij je iPhone niet kunnen repareren. In Amsterdam zijn er natuurlijk veel mogelijkheden om snel een andere iPhone te fixen. FixjeiPhone voert iPhone reparaties uit in omgeving Amsterdam maar verkoopt ook iPhones. Elke Refurbished iPhone die FixjeiPhone in Amsterdam verkoopt is vanzelfsprekend getest op meer dan 50 verschillende punten.

Elke Apple iPhone wordt geleverd met gecertificeerde iPhone accessoires, een hoesje en een iPhone tempered glass. Met de standaard 12 maanden garantie op elke refurbished iPhone weet je zeker dat je voor zekerheid kiest! Wij leveren alleen Refurbished devices van 5 sterren kwaliteit! Net als elke iPhone reparatie willen wij de hoogst haalbare kwaliteit realiseren!

FixjeiPhone levert Refurbished Apple producten in de omgeving Amsterdam met 5 sterren kwaliteit. Zo weet je zeker dat de iPhone uitstekend zal functioneren en met de 12 maanden garantie kies je voor zekerheid!

Missie van FixjeiPhone

Wij leveren als geen andere kwaliteit voor de juiste prijs. We stellen kwaliteit voor op in de omgeving Amsterdam zodat je iPhone altijd wordt gepareerd met onderdelen van dezelfde kwaliteit als je originele iPhone onderdelen. Elke reparatie aan je iPhone Apple device voeren we perfect uit.

Een kijkje bij FixjeiPhone achter de schermen:

FixjeiPhone buitenkantFixjeiPhone reparatieFixjeiPhone magazijnFixjeiPhone cursus