iPhone reparatie Rotterdam

FixjeiPhone buitenkant

Zoek je een iPhone reparatie specialist in de omgeving van Rotterdam? Bij FixjeiPhone kan je vakkundig en snel je iPhone reparatie laten uitvoeren. FixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie specialist van de Benelux. Voor uitvoeren van je iPhone reparatie kan je gebruik maken van onze speciale opstuur service. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons filiaal langs te komen. Plan eenvoudig een afspraak in, een van onze reparatie specialisten maakt je iPhone terwijl je wacht.

Tijdens de iPhone reparatie kan je zelfs meekijken zodat je precies weet hoe deze wordt uitgevoerd. We voeren elke iPhone reparatie met onderdelen van de meest hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat je iPhone perfect zal functioneren!

Afspraak maken? Bel: 085 047 1 633

iPhone reparatie Rotterdam:

Vakkundig je iPhone laten fixen in Rotterdam? We gebruiken altijd onderdelen van de meest hoge kwaliteit. Je kunt hieronder alle tarieven bekijken voor bijvoorbeeld je iPhone scherm reparatie of het vervangen van je batterij voor jouw iPhone.

Daarom laten repareren bij FixjeiPhone (omgeving Rotterdam)

Ruim 20.000 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9!

Hoogste kwaliteit iPhone en iPad onderdelen voor je iPhone reparatie

Professionele reparateurs voor het uitvoeren van de reparaties

Uitstekende service: altijd bereikbaar om al je vragen te beantwoorden

No cure, no pay wanneer je iPad of iPhone niet gerepareerd kan worden, betaal je niets*

Snelle reparatie service zodat je snel je iPhone of iPad terughebt

Warme koffie tijdens het meekijken van je reparatie

Contact gegevens FixjeiPhone

E-mail: info@fixjeiphone.nl (antwoord binnen 1 werkdag)
Afspraak maken voor reparatie: 085 047 1 633

FixjeiPhone zit in Almelo maar via de opstuur service snel te bereiken! Daarnaast is het ook mogelijk om zelf je iPhone te repareren zodat je weer snel bereikbaar bent.

Apple iPhone laten repareren bij FixjeiPhone (Rotterdam)

Davey met open iPhoneWoon je in de omgeving van Rotterdam en is je iPhone kapot? Gelukkig ben je dan bij FixjeiPhone aan het juiste adres! Wij kunnen Apple producten vaak binnen 30 minuten repareren. We bij altijd de hoogste kwaliteit onderdelen op voorraad. Een van onze iPhone reparatie specialisten behandelt de reparatie direct en zal je iPhone vakkundig herstellen.

Je kunt er voor kiezen om je iPhone zelfs op te sturen wanneer je ver weg woont. Je iPhone reparatie wordt altijd vakkundig uitgevoerd. Op elke reparatie zit standaard 6 maanden garantie zodat je bent verzekerd van een goed werkende iPhone. Je toestel is dan weer als nieuw!

Met ruim 20.000 beoordelingen met gemiddeld een 9,0 als cijfer zijn we dan ook trots op dit geweldige beoordelingscijfer!

Meest voorkomende Apple iPhone reparaties in Rotterdam

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en dit is dan ook niet anders in Utrecht. We hebben meer dan 100.000+ iPhone reparaties  uitgevoerd. Hierdoor kunnen we het eenvoudig voor je oplossen! Het vervangen van deze onderdelen zijn dan ook dagelijkse werkzaamheden van ons. En kunnen wij je iPhone niet fixen? Dan betaal je vanzelfsprekend helemaal niets voor de reparatie.

  • iPhone scherm en LCD reparatie wanneer deze bijvoorbeeld is gebarsten
  • Batterij reparatie wanneer de batterij van je iPhone snel leeg loopt
  • Dock connector reparatie wanneer je iPhone niet meer oplaadt
  • Voorcamera / oorspeaker reparatie voor het niet meer goed functioneren van deze onderdelen
  • Moederbord reparaties

Alle iPhone reparatie tarieven van FixjeiPhone voor de omgeving Rotterdam kan je hier vinden. Elke reparatie wordt altijd uitgevoerd met iPhone onderdelen van de meest hoge kwaliteit, zo blijf je de kwaliteit behouden! We geven op elke reparatie standaard 6 maanden garantie! We rekenen vanzelfsprekend geen onderzoekskosten voor je reparatie!

Apple reparatie Rotterdam

Bij FixjeiPhone kan je niet alleen terecht voor je iPhone reparatie. We voeren natuurlijk ook iPad, iMac of macbook reparatie uit. Je kunt bij ons terecht voor alle Apple reparaties.

Bij FixjeiPhone kan je langskomen (Almelo) of kan je de iPhone opstuur via de snelle opstuur service. Inmiddels hebben wij 6 jaar ervaring en een grote voorraad waardoor we snel kunnen repareren. Repareren we je iPhone niet? Dan betaal je vanzelfsprekend helemaal niets voor de reparatie!

iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit!

Tijdens het fixen van je iPhone maken we alleen gebruik van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat de iPhone weer gemaakt wordt met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Je kunt zorgeloos van je iPhone genieten met de 6 maanden garantie!

Apple refurbished devices

Het kan natuurlijk voorkomen dat je iPhone niet meer gemaakt kan worden of dat de kosten hiervan het niet meer waard zijn. Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide speciaal geselecteerde refurbished assortiment. Met 12 maanden garantie weet je zeker dat deze Apple iPhone een goede aankoop is! Elke iPhone is op meer dan 50 punten gecontroleerd! Bekijk hier het aanbod refurbished Apple producten ». Wil je meer weten over refurbished en wat het verschil is tussen refurbished en tweedehands? Dat verschil leggen we je graag uit.

FixjeiPhone levert Refurbished Apple producten van 5 sterren kwaliteit.

Missie van FixjeiPhone

Wij leveren als geen andere kwaliteit voor de juiste prijs. We stellen kwaliteit voor op in de omgeving Amsterdam zodat je iPhone altijd wordt gepareerd met onderdelen van dezelfde kwaliteit als je originele iPhone onderdelen. Elke reparatie aan je iPhone Apple device voeren we perfect uit.

Een kijkje bij FixjeiPhone achter de schermen:

FixjeiPhone buitenkantFixjeiPhone reparatieFixjeiPhone magazijnFixjeiPhone cursus