Onderdelen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

1 / 0

iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit

FixjeiPhone vindt kwaliteit belangrijk, daarvoor heeft FixjeiPhone gekozen om alleen hoge kwaliteit iPhone onderdelen te verkopen zodat je altijd je telefoon repareert met een goed iPhone onderdeel. In onze webshop hebben wij voor elke iPhone een speciale categorie gemaakt zodat je het juiste onderdeel snel kunt vinden, daarnaast hebben wij een speciale categorie voor alle iPhone gereedschap en accessoires.

iPhone onderdelen vervangen met reparatie handleidingen

Naast het gebruiken van goede iPad en iPhone onderdelen adviseert FixjeiPhone je ook gebruik te maken van een goede iPhone of iPad reparatie set tijdens de reparatie. Een goede iPhone reparatieset is namelijk het halve werk! Maak tijdens de reparatie vooral gebruik van onze reparatie handleidingen en video’s die wij speciaal voor elk onderdeel hebben gemaakt en waarin wij je van A tot Z laten zien hoe je het onderdeel kunt vervangen. Lees de reparatie handleiding altijd goed door en bekijk daarnaast altijd de video. Zo weet je precies hoe de reparatie wordt uitgevoerd en weet je daarom wat je kunt verwachten tijdens de reparatie.

Gratis verzending!

Voor het versturen van al onze orders vragen wij geen verzendkosten. Dit geldt voor zowel alle pakketjes binnen Nederland, als alle pakketjes die naar België worden verzonden. Alle verzendingen worden vakkundig ingepakt zodat het onderdeel niet zal beschadigen tijdens het transport. Vrijwel alle zendingen zijn brievenbus pakketjes, zo is het niet nodig om thuis te blijven om je zending in ontvangst te nemen.

Grootste iPhone reparatie website van de Benelux

FixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux. Met meer dan 100 verschillende reparatie handleidingen voor elk type iPhone kun je op de reparatie video’s stap voor stap zien hoe jij helemaal zelf het defecte onderdeel van je iPhone kunt vervangen voor een nieuwe. Inmiddels hebben meer dan 15.000 mensen FixjeiPhone beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,9. Het team van FixjeiPhone zal er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jij zelf je iPhone of iPad kunt repareren.

Hulp nodig of vragen over de reparatie?

Heb je vragen over producten in onze webshop of over de montage van een van de onderdelen? Neem dan gerust contact met ons op via de live chat (dagelijks beschikbaar tot 23:30) of via de telefoon. In de meeste gevallen kunnen wij je direct helpen met het oplossen van het probleem.

Mocht je na het advies nog niet uit de reparatie komen? Dan is het zelfs mogelijk om je iPhone of iPad op te sturen zodat wij de reparatie voor je afmaken! Zo weet je zeker dat het altijd goed komt!

Veel succes!

Namens het team van FixjeiPhone wensen wij je veel succes met het repareren van je iPhone of iPad!